Omschrijving

Op een fraaie hoeklocatie in de "Woldmeenthe" gelegen, goed onderhouden split level woning met inpandige garage en ruim uitzicht vanaf het voorgelegen balkon. Door de fraaie hoekligging ervaar je vanaf de hoger gelegen woonkeuken een prachtig wijkbeeld. Deze woning heeft een split level woonplattegrond waardoor een niet alledaagse ruimtebeleving  onderscheid maakt.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal voorzien van een meterkast, toegang naar de garage/berging voorzien van kanteldeur. Voorts het toilet en via de gang toegang tot de trapopgang naar de woonetage op niveau +/+ 1.25 m, alwaar je door de grote raampartijen en het hoge plafond veel ruimtelijkheid ervaart.

Niveau +/+ 1.25m:
Een living van ca 30m², voorzien van hoge plafonds en fraaie, hoge raampartijen waardoor veel lichtopbrengst. De woonkamer is voorzien van een fraaie, door vaklieden gelegde vloer. Via dubbele openslaande deuren is het achtergelegen terras en de daar achtergelegen tuin te bereiken. Direct achter de woning is een toegangspad voor dit perceel en de naastgelegen buurpercelen. De achtertuin is eveneens via het naastgelegen buurtpad te bereiken per fiets of lopend t.b.v. containers en dergelijke. 
Vanuit de woonkamer via een trap naar de woonkeuken op niveau +/+ 2.70m.

Niveau +/+ 2.70m:
Woonkeuken van maar liefst 31m² gunstig op de ochtend- en middagzon gesitueerd, met strakke in lichte kleurstelling uitgevoerde onderkasten en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, combi-oven, afzuigschouw, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie. Vanaf dit niveau een prachtig panorama over de woonkamer, het terras en tuin en aan de voorzijde van de keuken (met balkon) uitzicht over een groenvoorziening met waterpartij. 
Voorts een trap naar de 2de verdieping.

2de verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11.5, 13.2 en 13.4 m², berging met stookruimte (HR-ketel en opstelruimte t.b.v. de warmte-terug-win-installatie ) en wasgelegenheid. De royale badkamer is voorzien van keurig sanitair, waaronder een 2de toilet, vaste wastafel, ligbad, separate douchehoek en courant, neutraal keramiek aan de wanden en op de vloer. Deze verdieping is voorzien van vloerbedekking. 

De achtertuin is keurig aangelegd, voorzien van terras en is geheel omheind, waardoor volop privacy wordt verkregen.

Deze fraaie woning met strakke architectonische belijning heeft een heerlijk zonnig en niet alledaags interieur en is uitermate geschikt voor jonge gezinnen. Een speelveldje is naast de woning op enige afstand gelegen. Een kindercrèche en buitenschoolse opvang op ca. 400 meter afstand gelegen.

De "Woldmeenthe"is een jonge woonwijk in Steenwijk en kenmerkt zich door typische 30-er jaren bouwstijlen, afgewisseld met moderne architectuur. De deelplannen zijn ruim opgezet en de aanwezige groenvoorzieningen worden afgewisseld met diverse waterpartijen. De wijk wordt op een natuurlijke wijze begrensd door de Steenwijker Aa met daarachter landerijen en schitterend natuurgebied waaronder het bos "De Woldberg". Vanuit de wijk directe aansluiting op de A32 richting Heerenveen, danwel met aansluiting op de A28 richting Zwolle. Op ca 5 autominuten van het sfeervolle centrum, met uitgebreid winkelaanbod. Op loopafstand van het medisch centrum Steenwijkerland en het NS-station (via de spoorbrug). Heerenveen op ca. 20 autominuten en Zwolle op ca. 30 autominuten gelegen.

Kenmerken