Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Prinsen Zandbergen Garantiemakelaars Uw makelaar in Steenwijk, dat is Prinsen Zandbergen.

Niet zomaar een makelaar in Steenwijk. Prinsen Zandbergen is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in de Kop van Overijssel, Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in uw nieuwe woonomgeving. Bij Prinsen Zandbergen in Steenwijk helpen wij u graag.

Al ruim 20 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Drenthe en Overijssel en Friesland. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een  woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een  tevreden klant staan bij ons dan ook centraal.


Een goede makelaar vinden in Steenwijk en omgeving, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in Steenwijk en omgeving net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een garantiemakelaar. Wij durven namelijk garanties te geven zodat je straks zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven.

Als garantiemakelaar in de kop van Noordwest Overijssel, Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Bezichtigingen verzorgen wij ook in de avonduren en in het weekend. Immers werken de meeste mensen doordeweeks. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM. Al met al durven wij je onze servicegarantie te geven. Lees meer over onze garanties op de uitgebreide pagina over garantiemakelaars.

Of u nu op zoek bent naar een recreatiewoning in Giethoorn, een appartement in Steenwijk of een exclusieve woonboerderij in Havelte, ons afwisselend woningaanbod biedt u gegarandeerd woonplezier!  Ons aanbod bestaat uit alle mogelijk woningtypen zoals: appartement, flat, tussenwoning, hoekwoning, halfvrijstaande of 2-onder-1kapwoning, vrijstaande woning, praktijkwoning, watervilla, nieuwbouwwoning, landgoed en woonboerderij.

Ook verzorgen wij de taxatie, aankoop of verkoop van uw bedrijfs onroerend goed. 

Een makelaar in Steenwijkerland en omgeving zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Prinsen Zandbergen Garantiemakelaars ben je in goede handen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in bijvoorbeeld Steenwijk, Giethoorn, Havelte, Vledder of Noordwolde zoekt, zijn wij je graag van dienst. 
 

De garanties, klanten en cijfers spreken

28 verkochte woningen vanaf september 2018 tot april 2019
73 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 177 dagen
-3% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -3%

Ons team

Bij Prinsen Zandbergen helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Steenwijk lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken