Dit hebben onze klanten ervaren...

Irma Torn
8

Vriendelijk en laagdrempelig.

Breman
8

goed en prettig overleg met deze makelaar

Kunst
10

Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over makelaar Erwin Prinsen Gewoon een vakman

Dhr. J. Meijer
9

Doorlopend tijdens het ongeveer anderhalf jaar durende proces werden wij goed begeleid, de bezichtigingen werden ruim van te voren gepland. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Koos Posthumus
9

Leuke intake. Goede presentatie en goed bereikbaar. Dit zo blijven doen lijkt me.

Anoniem
8

Een kundige makelaar die, waarschijnlijk net als vele makelaars in deze tijd, niet op korte termijn overal aan toe komt. Overigens een prettig contact met alle medewerkers die rekening houden met de wensen van de verkoper.

Marga van der Horst
7

Toevoeging: Bij nr.3 REDEN kon ik niet kiezen . Eigenlijk moeten het er drie naast elkaar zijn: Proces /contact en MakelaarS zelf en Presentatie.

Anoniem
9

Ondanks vakantieperiode goed contact kunnen onderhouden rond verkoop. Plezierige makelaar in omgang.

Anoniem
8

De contacten en terugkoppelingen waren volgens verwachtingen. de afhandeling en opmaken koopovereenkomst waren uitstekend en boven verwachting.

Dhr. Piekeboer
8

Goed contact gedurende verkoop . Regelmatig informatie over de marksituatie wat uiteindelijk tot de verkoop heeft geleid

Anoniem
7

Deskundige makelaar. De goede communicatie bleek alleen/vooral via medewerker binnendienst, maar was de eerste weken van verkoop afwezig. Met haar terugkomst verliep alles erg soepel. Uiteindelijk de verkoop prima afgerond en afgehandeld.

Anoniem
9

Korte lijntjes en snel antwoord op je vraag. Goede begeleiding bij de verkoop van onze woning. Heeft ons huis voor een mooie prijs verkocht!

Dhr. Bos
9

Prima contact en goede service. Zeer deskundig personeel en een prettige samenwerking. Kantoor goed bereikbaar en een vlotte afhandeling van de verkoop/aankoop.

Anoniem
9

Contact met de makelaar was prima je kon hem altijd bellen voor vragen enz. De medewerksters op kantoor zijn altijd vriendelijk en hebben alle tijd voor je Ben blij dat Prinsen Zandbergen mijn makelaar was.

Anoniem
7

Grote plus marktkennis en luisteren naar wat een koper zoekt, heel goed. Nadeel is het communiceren naar ons als verkopende partij.

Anoniem
8

Ook de kantoor begeleiding was uitstekend

Dhr. Venneri
9

Contact verliep goed. Misschien na bezichtiging iets sneller een terugkoppeling. Verder erg tevreden

Anoniem
8

Ook de kantoor begeleiding was uitstekend

Dhr. Venneri
9

Contact verliep goed. Misschien na bezichtiging iets sneller een terugkoppeling. Verder erg tevreden

Evert Strijker
9

Enthousiasme en betrokkenheid

Arjen Bos
9

Mooi verzorgde, uitgebreide presentatie

Dhr. André Flonk
9

Vertrouwen blijven geven in de makelaar word altijd beloond. Zeer goed bekend met de plaatselijke markt. Dit is de tweede woning die Erwin Prinsen voor ons heeft verkocht. Helemaal top!

Dhr. André Flonk
9

Vertrouwen blijven geven in de makelaar word altijd beloond. Zeer goed bekend met de plaatselijke markt. Dit is de tweede woning die Erwin Prinsen voor ons heeft verkocht. Helemaal top!

Dhr. van Sloten
8

Zorgvuldige begeleiding met veel informatie van de status van het verloop van de verkoop woning zo als het hoort tegen. Prima zo als het gegaan is.

Anoniem
9

Prinsen is een kundige makelaar en goed bereikbaar, zowel rechtstreeks als via kantoor. Hij weet de woning goed in de markt te zetten en te presenteren.

Jan Meijer
8

Snelle actie en goed contact met de makelaar

Johan van Sloten
8

bereikbaar / vriendelijk /presentatie goed verzorgd.

Fred M. Martens
10

Makelaar heeft zich geprofileerd als betrouwbaar en vakkundig.

Koopman
8

Goede service en duidelijke informatie.

Frits Hoekstra
8

Een prima makelaar voor de regio Steenwijk. Vriendelijk, accuraat en zakelijk.

Jan Smit
8

Juiste benadering en op de hoogte van de background

Robert Maters
8

Ondanks dat ons huis net te koop staat zijn wij tot nu toe erg tevreden.

Hendrik Kielstra
10

Betrouwbaarheid goede afspraken Ik beef een 10

Meijer
8

Het komt meteen erg vertrouwd over. Alleen deze vragen over onze tevredenheid komen veel te vroeg, we zijn net van start gegaan met de presentatie, de eerste belangstellende moet zich nog melden!

Vroom-van der Plas
7

Na het aanleveren van de gevraagde informatie en sleutels van het pand, een poosje niets meer gehoord, terwijl er wel een fotograaf langs zou gaan om foto's voor Funda te maken. Het kan zijn dat de vakantie van de heer Prinsen er tussen heeft gezeten, maar dat zou geen eigenlijk geen reden moeten zijn.

van Pelt
9

Het contact duurde wel wat lang soms.

anoniem
7

prima

brian
8

..

R.M. ter Maten
9

Vriendelijk en deskundig

Anoniem
9

Geen

M. Doeve
10

Professioneel, deskundig, hartelijk, snelle service. We zullen Prinsen Zandbergen Garantiemakelaar zeker aanraden bij anderen.

anoniem
8

Mooie pakkende tekst bij ons huis op de site..

joke de vries
9

mijn mening is dat erwin prinsen zich erg goed inzet voor de verkoop van huizen, En zijn uitleg is duidelijk.. Dus al met al een goede makelaar!!

gerhard schouwstra
9

betrouwbaar, open, service vriendelijk

7

Een betere update willen krijgen hoe het er voor staat !

Josee Haak
7

Zijn net gestart, vandaar dat ik nog niet kan zeggen of we aanbevelen en kom ik qua beoordeling nog niet boven de 7. Wait and see;-)

nina bos
9

Professionaliteit, goed advies, snelheid in het proces. Puntje van aandacht is de hoeveelheid mails die we ontvangen, mag minder, misschien kunnen zaken gecombineerd worden waardoor het aantal mails omlaag kan.

nina bos
9

Zeer tevreden (tot nu toe)! Enige puntje van aandacht is wellicht de hoeveelheid mail, die ervaar ik aan de hoge kant, misschien kunnen sommige berichten gecombineerd worden waardoor het aantal mails omlaag gaat?

Michel en Mariska Elzinga
7

Ons huis is nog niet zo lang in de verkoop, maar de eerste indruk is goed. Zeker ook de statistieken via funda.

Joop Prins
9

Prettig kontakt zeer snel alles geregeld.

Terug
Recent bekeken