5x inspiratie voor je eigen thuiskantoor

Als je net verhuisd bent naar een ruimer huis dan komt het meer dan eens voor dat je een kamer over hebt. Je slaapkamers, kinderkamers en speelkamer zijn af, maar daar is die ene lege kamer. What to do? Heel simpel! Je maakt er een thuiskantoor van zodat je wanneer het nodig is je je even kunt terugtrekken voor werk/hobby of simpelweg in alle rust het internet kunt afstruinen.

#1. Zorg voor voldoende (dichte) kastruimte
In een thuiskantoor heb je al snel de verleiding om er van alles op te gaan slaan waardoor het al snel tot een rommelhok wordt omgetoverd. Om dit te voorkomen helpt het om een goed opslagsysteem aan te schaffen om alles netjes in weg te werken. Met een dichte kast voorkom je ook nog eens dat je het ziet, maar dan is de verleiding misschien wel weer groot om achter gesloten deurtjes rommel te maken.

 

#2. Investeer in een goede stoel en tafel
Niet alleen mooi, maar ook ergonomisch. Fijn voor het oog, wat weer uitnodigt om er lekker aan de slag te gaan, maar ook fijn voor je rug en houding.

 

 

#3. Zet wat planten neer
Planten en groen om je heen werken stressverlagend, ideaal dus om je werkruimte wat extra zen mee te geven. En extra zuurstof.

 

 

#4. Get shit done.
Ken je deze quote al? Laat je inspireren in je werkkamer door verschillende motiverende quotes in te lijsten en aan de muur te hangen.

 

#5. Maak het gezellig!
Ondanks dat het misschien een “kantoor” is, is het ook een ruimte waar je thuis bent dus richt het ook in zodat jij je thuis voelt. Style je interieur bijvoorbeeld met eigen foto’s, een gave spiegel, een mooie vaas, een tof kleed op de grond en heel belangrijk: een bureaulamp. 

gerhard schouwstra
9

betrouwbaar, open, service vriendelijk

Marieke haagsma
8

goed

Renata
5

Ik zou graag zien dat de garantiemakelaar de gemaakte afspraken nakomt. Dat er, volgens afspraak, een plattegrond geplaatst wordt van het huis op funda. Dat we teruggebeld worden als dit beloofd is, dat ik de originele opdracht van overeenkomst retour ontvang i.p.v. een kopie (zoals afgesproken). Dat we de kosten van 95euro exclusief btw hoog vinden om mee te kunnen doen aan open huis. Dat wij graag een proactieve houding zien i.p.v. dat er een actie uitgezet wordt wanneer je hier om vraagt. Voor de hoge instapkosten hebben wij nog geen waar voor ons geld gekregen. Ik ben van mening dat wanneer deze makelaar alleen beloofd aan de client wat er ook daadwerkelijk nagekomen kan worden dat dit een prima makelaar kan zijn.

Lees meer
Terug
Recent bekeken