5x de beste interieurapps

Heb je binnenkort koop- of verkoopplannen, dan ben je vast en zeker bezig met je huidige interieur en je toekomstige nieuwe interieur. Er is niets leukers dan fantaseren over je nieuwe huis, maar de vraag is waar begin je? Wij hebben de beste interieurapps verzameld waar je alvast een beginnetje mee kunt maken.

Home design 3D

Met de afmetingen van jouw nieuwe huis kunt je in via Home design 3D een zeer realistische voorstelling krijgen van hoe het er straks uit gaat zien. Zeker ook handig als je gaat verbouwen!

Flexa visualizer

Benieuwd hoe een bepaalde kleur op de muur zal staan? Met deze onwijs handige app van Flexa kan je met gebruik van de camera van je telefoon zo live zien hoe een andere kleur op de muur zal staan. 

Magicplan

Als je op zoekt ben naar een tool die binnen no time een vloerplan voor je maakt dan heb je Magicplan nodig. Richten, filmen en hij meet het zo voor je op. Ideaal om te gebruiken als je gaat bepalen waar je meubels moeten komen te staan.

Curate

Als je op jacht bent naar nieuwe kunst voor op de muur dan is dit de uitkomst om te testen of het wel staat. Met Curate kan je een foto van je woonkamer uploaden om vervolgens het schilderij op schaal in je foto te plaatsen.

Pinterest

Last, maar zeker not least: Pinterest. Eén groot digitaal prikbord bomvol interieurinspiratie van over de hele wereld. Typ simpelweg in waar je naar op zoek bent en er gaat een wereld voor je open. Maak je eigen prikborden aan om alles op te bewaren (te “pinnen”) zodat je alles makkelijk terug kan vinden. Zo kun je bijvoorbeeld voor elke ruimte van je nieuwe huis een prikbord aanmaken. 

 

 

gerhard schouwstra
9

betrouwbaar, open, service vriendelijk

Marieke haagsma
8

goed

Renata
5

Ik zou graag zien dat de garantiemakelaar de gemaakte afspraken nakomt. Dat er, volgens afspraak, een plattegrond geplaatst wordt van het huis op funda. Dat we teruggebeld worden als dit beloofd is, dat ik de originele opdracht van overeenkomst retour ontvang i.p.v. een kopie (zoals afgesproken). Dat we de kosten van 95euro exclusief btw hoog vinden om mee te kunnen doen aan open huis. Dat wij graag een proactieve houding zien i.p.v. dat er een actie uitgezet wordt wanneer je hier om vraagt. Voor de hoge instapkosten hebben wij nog geen waar voor ons geld gekregen. Ik ben van mening dat wanneer deze makelaar alleen beloofd aan de client wat er ook daadwerkelijk nagekomen kan worden dat dit een prima makelaar kan zijn.

Lees meer
Terug
Recent bekeken