Gratis e-book om sneller te verkopen

Als Garantiemakelaar verkopen wij veel huizen. In de loop der jaren hebben we ervaren wat helpt – of juist niet – om een huis sneller te verkopen tegen een reële verkoopprijs. In een gratis e-book leggen we uit hoe je als verkoper kunt bijdragen.

Profiteren

Vanzelfsprekend is het ons werk om jouw huis te verkopen, maar met een paar belangrijke tips kun je je huis samen met ons op eenvoudige wijze mogelijk nog meer in de kijker zetten. Vooral nu is het immers van belang om op te vallen, omdat de huizenmarkt in heel Nederland op volle toeren draait. Daarom laten wij je graag profiteren van onze ervaring en kennis op verkoopgebied om er voor te zorgen dat jouw huis goed vindbaar is.

Fouten voorkomen

Een goede vindbaarheid komt de verkoopsnelheid immers ten goede. Om dit te bereiken staat ons e-book boordevol tips en informatie vanuit onze vakkennis en ervaring. Met het e-book voorkom je vooral de meest gemaakte fouten van andere verkopers. En dat zijn er nogal wat, kunnen wij je melden.

Verkoopgaranties

En als je toch aan het rondkijken bent op onze website, lees dan meteen alles over onze verkoopgaranties. Garanties die ons onderscheiden van andere makelaars. Zoals bijvoorbeeld de presentatiegarantie, waardoor jouw huis wél opvalt. Of de contactgarantie: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, telefonisch of via een chat-module op de website. Kortom, wij staan altijd klaar. En mocht het toch tegenvallen, dan kun je gebruik maken van de annuleringsgarantie: je kunt de samenwerking op elk moment stopzetten, waarna je de fysieke promotiematerialen, zoals foto’s, plattegronden en drukwerk, gewoon meekrijgt. Dat durven wij te garanderen, omdat wij uit ervaring weten dat je er toch geen gebruik van maakt. Omdat wij er alles aan doen om jouw huis te verkopen.

Downloaden

Nieuwsgierig geworden? Het e-book is gratis en heel eenvoudig op onze site te downloaden op deze pagina . Lees het lekker op je gemak door en loop gerust bij ons binnen.


gerhard schouwstra
9

betrouwbaar, open, service vriendelijk

Marieke haagsma
8

goed

Renata
5

Ik zou graag zien dat de garantiemakelaar de gemaakte afspraken nakomt. Dat er, volgens afspraak, een plattegrond geplaatst wordt van het huis op funda. Dat we teruggebeld worden als dit beloofd is, dat ik de originele opdracht van overeenkomst retour ontvang i.p.v. een kopie (zoals afgesproken). Dat we de kosten van 95euro exclusief btw hoog vinden om mee te kunnen doen aan open huis. Dat wij graag een proactieve houding zien i.p.v. dat er een actie uitgezet wordt wanneer je hier om vraagt. Voor de hoge instapkosten hebben wij nog geen waar voor ons geld gekregen. Ik ben van mening dat wanneer deze makelaar alleen beloofd aan de client wat er ook daadwerkelijk nagekomen kan worden dat dit een prima makelaar kan zijn.

Lees meer
Terug
Recent bekeken